Sloopwerk - Van der Linden Veghel B.V. - Specialist op het gebied van grondwerk, sloopwerk, straatwerk en transport

Sloopwerk

Sloopwerk


Sloopwerk vereist deskundigheid. Onze jarenlange ervaring ziet u terug in een doordacht sloopplan. U hoeft nergens meer over na te denken, want we regelen ook alles rondom de sloop. Van de recycling van puin, hout en ijzer tot het plaatsen van wegafzettingen.

Bij de sloop nemen we vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn. Bovendien voeren onze deskundige medewerkers het sloopwerk op een duurzame manier uit dankzij onze moderne machines. Ons VCA-keurmerk toont aan dat we met respect omgaan met veiligheid, gezondheid en milieu.

Afvalverwerking
Afval wordt op een verantwoorde manier verwerkt en afgevoerd. We verwerken afval bij voorkeur ter plaatse, bijvoorbeeld door gebruik te maken van een puinbreker op locatie. We beperken hiermee de CO2-uitstoot en houden de transportkosten laag.

Daarnaast werken we nauw samen met bedrijven die (bewerkte) grondstoffen opkopen. Goed voor het milieu én voor uw budget: de opbrengst hiervan wordt in mindering gebracht op de aanneemsom.

Het restafval voeren we af met onze vrachtwagens en machines die voldoen aan strenge milieunormen.

Klein sloopwerk voor particulieren
Oók als particulier kunt u ons inschakelen voor het slopen van bijvoorbeeld uw woning of schuur. Wat wij voor u kunnen betekenen? U leest het hier!