Grondwerk - Van der Linden Veghel B.V. - Specialist op het gebied van grondwerk, sloopwerk, straatwerk en transport

Grondwerk

Grondwerk


Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor grondwerk? Mooi! Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al ruim dertig jaar verzorgen we grondwerk voor onder meer kantoorcomplexen, fabriekshallen, bedrijfsterreinen, wegenbouw, (nieuwbouw)woningen en tuinen.

Bij grondwerk kunt u denken aan:

  • graafwerkzaamheden ten behoeve van nieuwbouw,
  • het leveren, afvoeren of zeven van zand en grond,
  • het graven van vijvers,
  • het graven van sleuven voor kabels, leidingen, riool óf
  • een solide basis voor straatwerk of bouwwerk.

Voor het aanvullen en/ of ophogen van terreinen of bouwwerken geven wij de voorkeur aan het hergebruiken van secundaire bouwstoffen. Hierdoor is er minder transport nodig; dat bespaart kosten en CO2-uitstoot.

Bel 0413-36 35 49, en we spreken de grondwerkklus graag met u door. Komt er naast grondwerk ook sloopwerk, straatwerk of het leveren of afvoeren van zand, grind of grond bij kijken? Geen probleem, dan maken we er een efficiënt totaalplan van.

Grondwerkspecialist voor bedrijfsterreinen
Grondwerk is ons specialisme. Het creëren van een nieuwe oppervlakte en het grond- en rioleringswerk is bij ons in goede handen. Hier leest u er meer over.

Particulier grondwerk
Oók als particulier kunt u ons inschakelen voor het grondwerk voor uw huis, tuin en/ of bestrating. Wat wij voor u kunnen betekenen? U leest het hier!